Penis forlængere tao tantra københavn

igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden af afspænding og hvordan du kan. Her vil du finde kilden til din kraft og styrke; faktisk er der mange mænd der oplever at den sanselige væren i nuet forbinder dem til deres mission i livet og at de derigennem finder en højere mening med deres liv. Massagen er en gave til dig fra det universelt feminine, og du har lov til bare at modtage denne gave, uden at skulle give noget til gengæld. Derfor vil der ikke være massage direkte af lingam/penis i massagen, for det vil fjerne fokus fra oplevelsen i resten af kroppen. Der vil være tid til en ordentlig samtale om hvad du har på hjerte. Her er der pludselig ingen forventninger eller følelser af mindreværd, men kun ren sanselig væren i nuet. Tantramassage giver dig mulighed for at komme dybt ind i dig selv og mærke dig selv indefra. Men vi lever i et samfund som har glemt dette, og i stedet opdrager man drengene til at udløsningen er målet.

Tao: Penis forlængere tao tantra københavn

Søger du efter tantra massage i Kbh, vil du finde ud af, at priserne er meget fordelagtige. Mange mænd tror at de vil have svært ved at undgå udløsning under massagen, men det er en tanke der kommer af at man endnu ikke har lært at beherske den erotiske energi. Spirituel Vækkelse - hvor du bruger energien fra massagen til at udvide din bevidsthed så du bliver eet med den universelle bevidsthed, med sigte på at blive et med den universelle bevidsthed, så du kan slippe alle dagligdagens bekymringer og træde ind i en tilstand.

Videos

The Tao Of Pregnant Sexuality. Tao Tantra Penis, massage. Denne Download er med en unik massage, der er en fantastisk oplevelse for m nd, som vil opleve himlen p jorden og til kvinden der gerne vil kunne lige d t, som alle m nd nsker sig, men endnu ikke ved hvordan! Jens Andersen, K benhavn. If lge tantra kan manden ligesom kvinden v re multiorgastisk, det vil sige i stand til at f mange orgasmer uden at miste energien gennem udl sning.

0 tanker om “Penis forlængere tao tantra københavn

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *